CADILLAC ELDORADO BIARRITZ 1959 PINK Maisto MAIS-36813

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/MAIS-36813.jpg
Novinka
Výrobce
Maisto
Kód
MAIS-36813
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
1 399,00 Kč/ks
ks

Popis

MAISTO 36813 model auta CADILLAC ELDORADO BIARRITZ 1959 PINK v měřítku 1:18.


Model auta Maisto 36813 Cadillac Eldorado Biarritz 1959 v růžové barvě a měřítku 1:18 je ohromující replikou legendárního vozu. Tento ikonický kousek americké automobilové historie přináší do sběratelského světa zářivý lesk 50. let a eleganci, která byla pro tento období typická. V měřítku 1:18 má tento model dokonalé detaily, které z něj dělají skvostnou sběratelskou položku pro nadšence do historických vozidel.


Cadillac Eldorado Biarritz 1959 je jedním z nejznámějších a nejuznávanějších modelů v historii automobilového průmyslu. Vyráběl se v období, kdy automobilový průmysl v USA procházel érou velkých a luxusních vozů, které sloužily jako projev bohatství, moci a prestiže. Eldorado Biarritz se stal ikonou tohoto období a dodnes zůstává symbolem luxusu a elegance.


Jedním z nejvýraznějších prvků designu Cadillacu Eldorado Biarritz 1959 jsou jeho masivní ocasní křídla, která mu dodávají monumentální a majestátní vzhled. Tyto křídla byla charakteristickým prvkem designu Cadillaců té doby a symbolizovala nadřazenost a exkluzivitu značky. Ostatně, tento model byl považován za korunu nabídky Cadillacu, což dodávalo jeho prestiži ještě větší váhu.


Dalším výrazným prvkem designu Eldorado Biarritz 1959 je jeho dvojitá přední světla, která jsou ukryta za chromovanými mřížkami, čímž dodávají vozu futuristický a elegantní vzhled. Tento prvek byl typický pro vozy produkované v 50. letech a přispěl k jedinečnému charakteru Cadillacu Eldorado Biarritz.


Kabina vozu nabízela luxusní pohodlí a prostornost, což bylo typické pro luxusní americké automobily té doby. Interiér byl vybaven prvotřídními materiály a detaily, jako jsou měkká kůže, dřevěné obložení a chromované doplňky. Cadillac se vždy pyšnil tím, že poskytuje nejvyšší úroveň komfortu a luxusu, a Eldorado Biarritz 1959 nebyl výjimkou.


Pod kapotou Eldorado Biarritz se nacházel výkonný motor, který dodával vozu dostatek síly a dynamiky. Tento automobil byl symbolem amerického výkonu a technického pokroku, a jeho motorové provedení odpovídalo jeho luxusnímu a exkluzivnímu charakteru.


Celkově lze říci, že Cadillac Eldorado Biarritz 1959 je nejen automobilovou ikonou, ale také symbolem éry, kdy se americký automobilový průmysl vyvíjel a dosahoval vrcholů své slávy. Jeho design, luxusní vybavení a výkonný motor ho stavěly do popředí mezi luxusními automobily své doby a dodnes zůstává objektem obdivu a fascinace pro milovníky historických vozidel a designu.


Parametry

Parametry produktu  CADILLAC ELDORADO BIARRITZ 1959 PINK Maisto MAIS-36813

Druh
cabriolet
Značka
Cadillac
Měřítko
1:18

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články