DODGE MONACO 1974 NEW YORK STATE POLICE KK-SCALE KKS-181156

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/KKS-181156.jpg
Novinka
Výrobce
KK-SCALE
Kód
KKS-181156
Dostupnost
Skladem u dodavatele, běžně dodáváme do 15-30 dnů
Naše cena s DPH
1 799,00 Kč/ks
ks

Popis

Model auta DODGE MONACO 1974 NEW YORK STATE POLICE výrobce KK-SCALE 181156 v měřítku 1:18.


Dodge Monaco 1974 byl ikonickým vozidlem, které sloužilo i v rámci New York State Police, což je policejní sbor státu New York. Tato verze Dodge Monaco, vyráběná firmou KK-SCALE v měřítku 1:18, představuje detailní repliku tohoto legendárního vozidla, které hrálo klíčovou roli v dějinách americké dálniční policie.


Design tohoto modelu Dodge Monaco věrně reprodukuje charakteristické rysy původního vozidla z roku 1974. Kapota s dlouhým tvarem, masivní přední část a robustní rámeček okolo chladiče dodávají tomuto modelu autentický vzhled, který je typický pro policejní vozy té doby. Detaily jako policejní siréna, světelné rampy a označení New York State Police přispívají k realismu a autentičnosti tohoto modelu.


Výrobce KK-SCALE je známý svou precizností a péčí o detaily, což se odráží i v tomto modelu Dodge Monaco. Každý prvek vozidla, od karoserie po interiér, je pečlivě zpracován s důrazem na autentičnost a přesnost. Model v měřítku 1:18 umožňuje detailní prozkoumání každého detailu, což ocení sběratelé automobilů i nadšenci do historie americké policie.


New York State Police si zaslouží uznání za svou historii a přínos k bezpečnosti na silnicích státu New York. Dodge Monaco 1974 byl jedním z klíčových nástrojů, které jim pomáhaly plnit jejich povinnosti, a tento model v měřítku 1:18 je důstojným zobrazením této důležité části americké policejní historie.


Pro sběratele modelů automobilů a nadšence do historie americké policie je tento model Dodge Monaco 1974 od KK-SCALE v měřítku 1:18 skvělou volbou. Jeho autentičnost, detailnost a pečlivé provedení ho činí zajímavým přídavkem do sbírky a připomínkou éry, kdy byla Dodge Monaco nedílnou součástí policejní flotily státu New York.


Parametry

Parametry produktu  DODGE MONACO 1974 NEW YORK STATE POLICE KK-SCALE KKS-181156

Druh
policie
Materiál
kov s plast. díly
Značka
Dodge
Měřítko
1:18

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články