MINERVA AL THREE POSITION CABRIOLET VAN DEN PLAS 1930 AUTOCULT ATC-02030

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATC-02030.jpg
Novinka

AUTOCULT 02030 model luxusního cabrioletu MINERVA AL THREE POSITION CABRIOLET VAN DEN PLAS 1930 v měřítku 1:43


Minerva AL Three Position Cabriolet Van den Plas je luxusní automobil, který byl vyráběn belgickou automobilkou Minerva. Mine

Výrobce
AUTOCULT
Kód
ATC-02030
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
2 590,01 Kč/ks
ks

Popis

AUTOCULT 02030 model luxusního cabrioletu MINERVA AL THREE POSITION CABRIOLET VAN DEN PLAS 1930 v měřítku 1:43


Minerva AL Three Position Cabriolet Van den Plas je luxusní automobil, který byl vyráběn belgickou automobilkou Minerva. Minerva byla renomovaná automobilka působící v první polovině 20. století, která se specializovala na luxusní a výkonná vozidla.


Minerva AL Three Position Cabriolet Van den Plas byl model, který se vyráběl v 30. letech 20. století. Desing a konstrikce cabrioletu umožňoval otevření střechy ve třech různých pozicích - plně uzavřená, poloodkrytá a plně otevřená. Kabina vozu byla navržena belgickou karosárskou firmou Van den Plas, která byla známá svými kvalitními a luxusními karosériemi.


Minerva AL Three Position Cabriolet Van den Plas disponoval elegantním a robustním vzhledem. Byl vybaven silným a výkonným motorem, který poskytoval plynulý a rychlý jízdní projev. Interiér vozu byl luxusně vybaven s důrazem na detaily a pohodlí cestujících. Materiály použité v interiéru byly vysoce kvalitní a vytvářely příjemnou atmosféru.


Tento model Minerva byl jedním z nejluxusnějších a nejprestižnějších vozů své doby. Byl určen pro bohaté a náročné zákazníky, kteří hledali nejenom výkon a spolehlivost, ale také exkluzivitu a eleganci. Minerva AL Three Position Cabriolet Van den Plas byl vzácným vozem, který se vyráběl v velmi omezeném množství a dnes je vyhledávaným kouskem mezi sběrateli veteránů.


Nyní ho můžete mít ve své sbírce modelů AUTOCULT v měřítku 1:43.


Parametry

Parametry produktu  MINERVA AL THREE POSITION CABRIOLET VAN DEN PLAS 1930 AUTOCULT ATC-02030

Vhodné pro děti od
+14
Značka
MINERVA
Materiál
resin
Měřítko
1:43
Druh
cabriolet

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články