AUTOBUS IKARUS 280.33 BKV BUDAPEST Premium ClassiXXs PC-47191

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/PC-47191.jpg
Novinka
Výrobce
Premium ClassiXXs
Kód
PC-47191
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
1 790,00 Kč/ks
ks

Popis

PREMIUM CLASSIXXS 47191 model autobusu IKARUS 280.33 BKV BUDAPEST v měřítku 1:43.


Model kloubového autobusu (lidově čabajka) IKARUS 280.33 od společnosti PREMIUM CLASSIXXS s označením 47191 je fascinujícím připomenutím éry veřejné dopravy a průmyslového designu. Autobusy IKARUS jsou známé svou spolehlivostí a výkonností a staly se ikonami ve světě městské hromadné dopravy.


Tento konkrétní model autobusu IKARUS 280.33 sloužil v rámci dopravního podniku BKV Budapest, což je veřejná dopravní společnost v maďarském hlavním městě Budapešti. BKV Budapest je známý svou rozsáhlou sítí tramvají, autobusů a metra, která zajišťuje plynulou a spolehlivou dopravu pro obyvatele a návštěvníky města.


IKARUS 280.33 byl jedním z nejpopulárnějších modelů autobusů v Maďarsku a jeho přítomnost v barvách BKV Budapest ho činí ještě výraznějším symbolem městské hromadné dopravy v této zemi. Modelová verze autobusu zachycuje věrně každý detail vozu, od charakteristického designu karoserie po interiér s řadou sedadel a oken pro cestující.


Pro sběratele modelů automobilů a milovníky veřejné dopravy je tento model autobusu skvělým přírůstkem do sbírky. Jeho historický význam a ikonický design ho činí zajímavým a ceněným artefaktem, který připomíná éru, kdy se městská hromadná doprava stala nedílnou součástí života ve velkých městech, jako je Budapešť.


Parametry

Parametry produktu  AUTOBUS IKARUS 280.33 BKV BUDAPEST Premium ClassiXXs PC-47191

Značka
IKARUS
Vhodné pro děti od
+14
Materiál
kov s plast. díly
Měřítko
1:43
Druh
autobus

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články