CADILLAC FLEETWOOD BROUGHAM 1982 LIGHT BLUE MCG MCG-18252

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/MCG-18252.jpg
Novinka

MCG 18252 model auta CADILLAC FLEETWOOD BROUGHAM 1982 LIGHT BLUE v měřítku 1:18.


Model auta Cadillac Fleetwood Brougham 1982 představuje luxusní vůz vyráběný americkou automobilkou Cadillac. Tento model patřil do dlouholeté tradice lux

Výrobce
MCG
Kód
MCG-18252
Dostupnost
Předobjednávka, termín dodání neznámý
Naše cena s DPH
1 490,01 Kč/ks
ks

Popis

MCG 18252 model auta CADILLAC FLEETWOOD BROUGHAM 1982 LIGHT BLUE v měřítku 1:18.


Model auta Cadillac Fleetwood Brougham 1982 představuje luxusní vůz vyráběný americkou automobilkou Cadillac. Tento model patřil do dlouholeté tradice luxusních vozů značky Cadillac a byl představitelem elegance, komfortu a výkonu v automobilovém průmyslu Spojených států.


Fleetwood Brougham byl zároveň jedním z nejprestižnějších modelů značky Cadillac a nabízel bohatě vybavený interiér s prvotřídními materiály a vysoce kvalitními detaily. Jeho prostorný a luxusní interiér byl vhodný pro dlouhé jízdy a nabízel maximální pohodlí jak řidiči, tak i cestujícím.


Co se týče designu, Cadillac Fleetwood Brougham 1982 měl klasický americký styl s dlouhým kapotou, elegantními liniemi a bohatě chromovanými detaily. Jeho exteriér byl doplněn charakteristickými designovými prvky značky Cadillac, což dodávalo vozu exkluzivní vzhled a prestiž.


Vzhledem k významu značky Cadillac a prestiži modelu Fleetwood Brougham si tento automobil získal značnou popularitu a stal se symbolem luxusu a elegance na amerických silnicích. Model MCG 18252 reprodukuje tento legendární automobil s ohromující přesností a detaily, což činí tento model atraktivním pro sběratele automobilových modelů i milovníky amerických luxusních vozů.


Parametry

Parametry produktu  CADILLAC FLEETWOOD BROUGHAM 1982 LIGHT BLUE MCG MCG-18252

Materiál
kov s plast. díly
Druh
osobní auto
Měřítko
1:18
Vhodné pro děti od
+14
Značka
Cadillac

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články