COLLECTA 84181 GIFT SET ZVÍŘATA Z FARMY 8 ks COLLECTA COL-84181

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/COL-84181.jpg
Novinka

Dárkový set COLLECTA 84181 GIFT SET ZVÍŘATA Z FARMY 8 ks.


Dárkový set Collecta 84181 Zvířata z Farmy pedstavuje fascinující svět venkovských zvířat, který přináší do každého domova radost a zábavu. Tento balíček nabízí 8 figurek zvířat

Výrobce
COLLECTA
Kód
COL-84181
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
849,00 Kč/ks
ks

Popis

Dárkový set COLLECTA 84181 GIFT SET ZVÍŘATA Z FARMY 8 ks.


Dárkový set Collecta 84181 Zvířata z Farmy pedstavuje fascinující svět venkovských zvířat, který přináší do každého domova radost a zábavu. Tento balíček nabízí 8 figurek zvířat, která běžně najdeme na farmách po celém světě, a poskytuje tak realistický pohled na venkovský život. Díky své rozmanitosti a kvalitnímu zpracování je tato kolekce skvělým dárkem pro malé farmáře, sběratele zvířecích modelů nebo prostě pro každého, kdo miluje zvířata a venkovský životní styl. Každá figurka je pečlivě zpracována s důrazem na detaily, což zajišťuje jejich věrnost skutečným zvířatům. Děti se budou moci ponořit do světa farmy a hrát si s těmito realisticky vypadajícími modely, což podnítí jejich kreativitu a fantazii.


Jedním z klíčových prvků tohoto dárkového setu je jeho variabilita. S osmi různými modely zvířat mají děti možnost vytvořit si své vlastní farmářské prostředí a hrát si s nimi podle svého uvážení. Tato škála modelů poskytuje nekonečné možnosti pro hraní a učení se, což přispívá k rozvoji motorických dovedností a kognitivního myšlení u dětí. Kromě toho, že jsou tyto modely skvělou zábavou pro děti, mohou také sloužit jako výukový nástroj. Pomáhají dětem rozpoznávat různé druhy zvířat a učit se o jejich životním cyklu a významu v zemědělství. Tento interaktivní způsob vzdělávání může podpořit zájem dětí o přírodu a venkovský životní styl.


Pro sběratele figurek zvířat je tento dárkový set skvělým přídavkem do jejich sbírky. Každý model je vyroben s ohledem na věrnost skutečným zvířatům a poskytuje autentický pohled na život na farmě. Sběratelé mohou těžit z rozmanitosti těchto modelů a použít je k vytvoření realistického prostředí ve své sbírce. Gift Set Collecta 84181 Zvířata z Farmy 8 ks může také sloužit jako skvělý způsob propojení rodin. Rodiče a děti se mohou společně ponořit do světa farmy, hrát si s modely zvířat a sdílet společné zážitky. Tato aktivita posiluje rodinné vztahy a umožňuje rodině strávit kvalitní čas společně.


V neposlední řadě je třeba zmínit i estetickou hodnotu tohoto dárkového setu. Modely zvířat jsou pečlivě zpracovány s ohledem na detaily a vypadají velmi realisticky. Jsou to skvělé dekorativní prvky pro dětský pokoj nebo pro každý prostor, který potřebuje trochu venkovské atmosféry.


Parametry

Parametry produktu  COLLECTA 84181 GIFT SET ZVÍŘATA Z FARMY 8 ks COLLECTA COL-84181

Délka
BAL.:35x21x10
Druh
figurky

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články