RENNTRANSPORTER MARTINI RACING Schuco SCH-452027400

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/SCH-452027400.jpg
Novinka
Výrobce
Schuco
Kód
SCH-452027400
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
699,00 Kč/ks
ks

Popis

Model auta RENNTRANSPORTER MARTINI RACING od výrobce SCHUCO 452027400 v měřítku 1:64.


Martini Racing byla slavná závodní stáj a sponzorská značka, která byla spojena s mnoha motoristickými týmy a závodními vozy v průběhu let. Jednalo se o ikonickou značku v oblasti automobilového závodění, známou svým výrazným barevným schématem a účastí na různých závodních sériích.


Rennttransporter Martini Racing byl přepravník aut sloužící k přepravě závodních vozů týmu Martini Racing. Martini Racing bylo spojení s italskou nápojovou značkou Martini & Rossi, a toto spojení vytvářelo výrazné a ikonické designy pro závodní vozy.


Kromě samotných závodních vozů byl rennttransporter (závodní transporter) klíčovým prvkem v logistice týmu. Tyto transportéry byly často ozdobeny stejným vizuálním stylem jako závodní vozy a přispívaly k celkové image a identitě týmu. Zpravidla byly vybaveny nejen pro přepravu závodních vozů, ale také pro posádku, náhradní díly a veškeré vybavení potřebné během závodního víkendu.


Martini Racing bylo spojeno s mnoha prestižními závodními sériemi, včetně Formule 1, rallye nebo vytrvalostních závodů jako 24 hodin Le Mans. Jejich účast v těchto soutěžích přinesla týmu a značce Martini Racing mnoho úspěchů a popularitu mezi fanoušky motoristického sportu.


Parametry

Parametry produktu  RENNTRANSPORTER MARTINI RACING Schuco SCH-452027400

Materiál
kov s plast. díly
Vhodné pro děti od
+8
Měřítko
1:64
Druh
přepravník aut

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články