TROLEJBUS ŠKODA 14 TR PLZEŇ Premium ClassiXXs PC-47171

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/PC-47171.jpg
Novinka
Výrobce
Premium ClassiXXs
Kód
PC-47171
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
2 490,00 Kč/ks
ks

Popis

PREMIUM CLASSIXXS 47171 model trolejbusu ŠKODA 14 TR PLZEŇ v měřítku 1:43.


Model trolejbusu ŠKODA 14 TR od společnosti PREMIUM CLASSIXXS s označením 47171 je fascinujícím připomenutím éry veřejné dopravy a průmyslového designu. Trolejbusy ŠKODA jsou známé svou spolehlivostí a výkonností a staly se nedílnou součástí městské hromadné dopravy v mnoha městech po celém světě.


Tento konkrétní model trolejbusu ŠKODA 14 TR je inspirován vozidly, která sloužila v plzeňském dopravním podniku. Plzeň je jedním z největších měst v České republice a městská hromadná doprava, včetně trolejbusů, je zde důležitou součástí každodenního života obyvatel.


ŠKODA 14 TR byl populárním modelem trolejbusu v Československu a jeho přítomnost v plzeňském dopravním podniku ho činí významným symbolem městské hromadné dopravy v této oblasti. Modelová verze trolejbusu zachycuje věrně každý detail vozu, od charakteristického designu karoserie po interiér s řadou sedadel pro cestující.


Pro sběratele modelů automobilů a milovníky veřejné dopravy je tento model trolejbusu skvělým přírůstkem do sbírky a zajímavým a ceněným artefaktem.


Parametry

Parametry produktu  TROLEJBUS ŠKODA 14 TR PLZEŇ Premium ClassiXXs PC-47171

Druh
trolejbus
Značka
Tatra
Materiál
kov s plast. díly
Měřítko
1:43
Vhodné pro děti od
+14

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články