VOLKSWAGEN T3 CAMPER 1980 BROWN MOTORMAX MOT-79594

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/MOT-79594.jpg
Novinka
Výrobce
MOTORMAX
Kód
MOT-79594
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
599,00 Kč/ks
ks

Popis

Model auta VOLKSWAGEN T3 CAMPER 1980 BROWN od MOTORMAX 79594 v měřítku 1:24


. Volkswagen T3 Camper, známý také jako Volkswagen Transporter T3 je ikonický automobil vyrobený německou automobilkou Volkswagen. Jedná se o třetí generaci modelové řady Transporter, která byla vyráběna od roku 1979 do roku 1992.


Volkswagen T3 Camper je charakteristický svým retro designem a praktičností. Jeho karosérie je typická pro dodávkový vůz se zaoblenými tvary a vysokým středem střechy, což poskytuje dostatek prostoru pro cestování a kempování.


T3 Camper je vybaven různými motorizacemi, včetně benzínových a naftových agregátů. Nejčastěji se vyskytujícím motorem je čtyřválcový zážehový nebo vznětový motor umístěný vzadu, což zlepšuje rozložení hmotnosti a manévrovatelnost vozu.


Jedním z nejvíce uznávaných prvků Volkswagenu T3 Camper je jeho interiér. Ten je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a funkčnost při cestování. Zadní část vozu je upravena na obytný prostor s přístřeškem, postelemi, stolem, kuchyňským blokem a úložnými prostory. Tento design umožňuje cestování a spaní na cestách, čímž se T3 Camper stal oblíbeným vozem mezi milovníky kempování a dobrodružství.


Volkswagen T3 Camper je také známý pro svou spolehlivost a robustnost. I přes svou vintage povahu je stále mnoho těchto vozů v provozu a sběratelé si jich váží pro jejich jedinečný styl a historickou hodnotu.


Celkově vzato, Volkswagen T3 Camper je kultovní automobil, který nabízí zábavný a pohodlný způsob cestování. Jeho ikonický design a praktický interiér z něj činí vynikající volbu pro dobrodružné výlety a kempování.


Nyní můžete mít i model VOLKSWAGEN T3 CAMPER 1980 BROWN od výrobce MOTORMAX 79594.


Parametry

Parametry produktu  VOLKSWAGEN T3 CAMPER 1980 BROWN MOTORMAX MOT-79594

Měřítko
1:27
Materiál
kov s plast. díly
Značka
Volkswagen
Druh
obytný vůz

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články