NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA ARKLE ATLAS ATL-4652106

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652106.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652106
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Arkle.


Arkle byl nejenom vynikajícím dostihovým koněm, ale také legendou, která zanechala nezmazatelnou stopu v historii dostihů. Narodil se v roce 1957 a během své kariéry se stal jedním z největších šampionů všech dob. Jeho neuvěřitelné výkony na dostizích, včetně tří vítězství v Cheltenham Gold Cup, ho katapultovaly mezi legendy dostihového světa.


Arkle byl známý svou nezdolnou rychlostí, sílou a vytrvalostí, což ho činilo nepřemožitelným soupeřem na jakémkoli typu tratě. Jeho schopnost překonávat soupeře s neuvěřitelným přehledem a elegancí ho učinila jedním z nejdominantnějších koní své doby. Jeho jméno je spojeno s mnoha vítězstvími na prestižních dostizích a jeho úspěchy jsou dodnes vzpomínány s obdivem.


Figurka koně Arkle představuje vzácný kousek, který umožňuje zachovat památku na jednoho z nejvýznamnějších koní v historii dostihového sportu. Pro sběratele a milovníky dostihů je tato figurka neocenitelným artefaktem, který představuje vynikající dědictví a nezapomenutelné výkony Arkleho na dostizích. Užijte si příležitost získat tuto exkluzivní figurku koně a přiblížit se k jednomu z největších šampionů v historii dostihů.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA ARKLE ATLAS ATL-4652106

Vhodné pro děti od
+14
Druh
figurky
Délka
21x6,5x18,5

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články