NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA FRANKEL ATLAS ATL-4652108

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652108.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652108
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Frankel.


Frankel je jedním z nejvýznamnějších dostihových koní v moderní éře, jehož kariéra je považována za jednu z nejúžasnějších v historii dostihů. Narodil se v roce 2008 a během svého neuvěřitelného působení na dostizích dosáhl řady rekordů a vítězství, které ho katapultovaly na vrchol dostihového světa.


Frankel byl známý svou nepřekonatelnou rychlostí, vytrvalostí a vůlí k vítězství, což ho učinilo jedním z nejdominantnějších koní své doby. Jeho schopnost porazit soupeře s dechberoucím náskokem ho učinila legendou dostihového světa a jeho jméno je stále uznáváno jako jedno z největších jmen v historii tohoto sportu.


Figurka koně Frankel je vzácným kouskem, který umožňuje zachovat a ctít památku na jednoho z nejlepších koní v historii dostihového sportu. Pro sběratele figurek koní a milovníky dostihů je tato figurka ceněným kouskem, který představuje vynikající dědictví a nezapomenutelné výkony Frankela na dostizích. Užijte si možnost získat tuto exkluzivní figurku koně a přiblížit se k legendárnímu koni, který zanechal nezmazatelnou stopu ve světě dostihů.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA FRANKEL ATLAS ATL-4652108

Délka
16,5x6,5x15,6
Druh
figurky
Vhodné pro děti od
+14

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články