VOLKSWAGEN T3 KASTENWAGEN GRAFFITI MOTORMAX MOT-79599

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/MOT-79599.jpg
Novinka

Model auta VOLKSWAGEN T3 KASTENWAGEN GRAFFITI od MOTORMAX 79599 v měřítku 1:24.


Volkswagen T3 Kastenwagen Graffiti model od Motormax 79599 v měřítku 1:24 je realistickou replikou legendárního dodávkového vozidla, které bylo populární p

Výrobce
MOTORMAX
Kód
MOT-79599
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
599,00 Kč/ks
ks

Popis

Model auta VOLKSWAGEN T3 KASTENWAGEN GRAFFITI od MOTORMAX 79599 v měřítku 1:24.


Volkswagen T3 Kastenwagen Graffiti model od Motormax 79599 v měřítku 1:24 je realistickou replikou legendárního dodávkového vozidla, které bylo populární po celém světě. Tento model zachycuje ikonický design T3 s detailními prvky a věrnou podobou skutečného vozidla.


Exteriér tohoto modelu je pečlivě zpracován s ohledem na každý detail. Karoserie je věrnou replikou původního Volkswagen T3, s věrohodnými liniovými detaily a charakteristickými prvky, jako jsou kulaté světlomety a klasický tvar karoserie. Graffiti design dodává modelu osobitý a výrazný vzhled, přičemž každý detail graffiti je proveden s pečlivostí a autentičností.


Jedním z významných prvků tohoto modelu je jeho měřítko 1:24. Toto měřítko umožňuje detailní zobrazení vozidla a poskytuje dostatečný prostor pro zachycení všech důležitých detailů. Díky měřítku 1:24 je tento model dostatečně velký, aby byl poutavý a atraktivní, zatímco zároveň zůstává dostatečně kompaktní, aby se dal snadno umístit do sbírky nebo na výstavní polici.


Motormax 79599 je renomovaný výrobce modelů aut a jejich Volkswagen T3 Kastenwagen Graffiti model není výjimkou. Každý aspekt tohoto modelu byl pečlivě navržen a vyroben s cílem poskytnout zákazníkům věrnou a atraktivní repliku legendárního Volkswagen T3.


Pro sběratele automobilových modelů je Volkswagen T3 Kastenwagen Graffiti od Motormax 79599 v měřítku 1:24 skvělou volbou. Jeho autentičnost, detailnost a pečlivé provedení z něj činí vynikající přídavek do sbírky, který je nejen vizuálně atraktivní, ale také cenově dostupný. Tento model je ideální pro milovníky automobilových modelů, kteří ocení věrnou repliku legendárního Volkswagen T3 s osobitým graffiti designem.


Parametry

Parametry produktu  VOLKSWAGEN T3 KASTENWAGEN GRAFFITI MOTORMAX MOT-79599

Druh
dodávkové auto
Značka
Volkswagen
Materiál
kov s plast. díly
Měřítko
1:27

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články