NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA DANCING BRAVE ATLAS ATL-4652116

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652116.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652116
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Dancing Brave.


Dancing Brave je jedním z nejslavnějších a nejúspěšnějších dostihových koní v historii, jehož kariéra a výkony jsou stále vzpomínané s obdivem a úctou. Narodil se v roce 1983 a během své kariéry dosáhl mnoha úspěchů, které ho katapultovaly na vrchol dostihového světa.


Tento výjimečný kůň byl známý svou ohromnou rychlostí, vytrvalostí a odhodláním, což ho činilo neohroženým soupeřem na jakémkoli typu tratě. Jeho schopnost překonat soupeře s elegancí a jistotou ho učinila jedním z nejdominantnějších koní své doby. Jeho jméno je spojeno s mnoha vítězstvími na prestižních dostizích, jako byly Prix de l'Arc de Triomphe a 2 000 Guineas Stakes, což jsou dostihové události vrcholící nejlepšími koněmi z celého světa.


Dancing Brave nejenom že exceloval na dostizích, ale také se stal symbolem síly, odhodlání a charisma. Jeho výjimečné výkony na tratích ho katapultovaly mezi legendy dostihového světa a jeho jméno je stále uznáváno jako jedno z největších jmen v historii tohoto sportu.


Figurka koně Dancing Brave představuje ceněný artefakt, který připomíná jednoho z nejvýznamnějších koní v historii dostihového sportu. Pro fanoušky dostihů je tato figurka ceněným kouskem, který umožňuje zachovat a ctít památku jednoho z nejlepších koní, jakým Dancing Brave nepochybně byl. Je to symbol jeho síly, odhodlání a charisma, který stojí za to si přidat do sbírky každého milovníka koní a dostihů.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA DANCING BRAVE ATLAS ATL-4652116

Délka
14x5X15
Druh
figurky
Vhodné pro děti od
+14

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články