NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA NIJINSKY ATLAS ATL-4652109

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652109.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652109
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně NIJINSKY.


Nijinsky byl výjimečný dostihový kůň, který svými úžasnými výkony na dostizích oslnil svět dostihového sportu. Narodil se v roce 1967 a během své kariéry dosáhl mnoha úspěchů, které ho katapultovaly mezi legendy tohoto sportu. Jeho špičkové schopnosti na trati, kombinované s elegantním stylem běhu a nepřekonatelnou vytrvalostí, ho učinily jedním z největších šampionů dostihového světa.


Nijinsky získal mnoho vítězství na prestižních dostizích, včetně slavného Triple Crown v roce 1970, kdy vyhrál Kentucky Derby, Preakness Stakes a Belmont Stakes. Jeho výkony na trati byly ohromující a jeho jméno se stalo synonymem pro vítězství a úspěch.


Figurka koně Nijinského je vzácným artefaktem, který umožňuje zachovat památku na jednoho z největších koní v historii dostihového sportu. Pro sběratele a milovníky dostihů je tato figurka koně nijinsky ceněným kouskem, který představuje vynikající dědictví a jedinečné dějiny Nijinského. Užijte si přiblížení legendárního koně a jeho nezapomenutelných vítězství s touto kvalitní figurkou.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA NIJINSKY ATLAS ATL-4652109

Délka
14x5,1x17,6
Druh
figurky
Vhodné pro děti od
+14

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články