NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA SEABISCUIT ATLAS ATL-4652107

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652107.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652107
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Seabiscuit.


Seabiscuit je legendární dostihový kůň, jehož příběh je symbolem odvahy, vytrvalosti a nezdolného ducha. Narodil se v roce 1933 a přestože byl považován za "podceňovaného" koně, dokázal svými výkony na dostizích získat srdce milionů lidí po celém světě. Jeho schopnost překonat nepříznivé okolnosti a vyhrávat proti všem očekáváním ho katapultovala mezi legendy dostihového světa.


Seabiscuit se stal symbolem naděje a inspirace během temných dob Velké hospodářské krize a jeho výkony na dostizích se staly posilujícím prvkem pro mnoho lidí. Jeho úspěchy, včetně vítězství ve slavném závodě proti War Admiralovi, ho učinily ikonou dostihového sportu.


Figurka koně Seabiscuita je vzácným kouskem, který připomíná jednoho z nejvýznamnějších koní v historii dostihového sportu. Pro sběratele a milovníky dostihů je tato figurka neodolatelným artefaktem, který umožňuje zachovat a sdílet dědictví Seabiscuita a jeho nezapomenutelnou dějinnou zásluhu. Užijte si příležitost získat tuto exkluzivní figurku a přiblížit se k jednomu z největších šampionů v historii dostihů.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA SEABISCUIT ATLAS ATL-4652107

Vhodné pro děti od
+14
Délka
14x5,1x15,7
Druh
figurky

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články