NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA PHAR LAP ATLAS ATL-4652114

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652114.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652114
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Phar Lap.


Kůň Phar Lap je jedním z nejslavnějších a nejúspěšnějších dostihových koní v historii, jehož příběh fascinuje lidi po celém světě dodnes. Narodil se v roce 1926 a během své kariéry dosáhl mnoha úspěchů, které ho katapultovaly na vrchol dostihového světa.


Tento výjimečný kůň byl známý svou ohromnou sílou, vytrvalostí a odhodláním, což ho činilo těžkým soupeřem na jakémkoli typu tratě. Jeho schopnost překonávat soupeře s impozantním výkonem ho učinila jedním z nejdominantnějších koní své doby. Jeho jméno je spojeno s mnoha vítězstvími na prestižních dostizích, což ho učinilo legendou dostihového světa.


Phar Lap nejenom že exceloval na dostizích, ale také se stal symbolem síly, odhodlání a charisma. Jeho výjimečné výkony na tratích ho katapultovaly mezi legendy dostihového světa a jeho jméno je stále uznáváno jako jedno z největších jmen v historii tohoto sportu.


Figurka koně Phar Lapa představuje vzácný artefakt, který připomíná jednoho z nejvýznamnějších koní v historii dostihového sportu. Pro fanoušky dostihů je tato figurka ceněným kouskem, který umožňuje uchovat památku na jednoho z nejlepších koní všech dob a obdivovat jeho nezaměnitelné dědictví.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA PHAR LAP ATLAS ATL-4652114

Vhodné pro děti od
+14
Délka
19,3x7x15,5
Druh
figurky

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články