NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA MAN O WAR ATLAS ATL-4652113

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652113.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652113
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Man O War.


Man O' War je jedním z nejslavnějších a nejúspěšnějších dostihových koní v historii, jehož pověst jako jednoho z největších šampionů všech dob přetrvává dodnes. Narodil se v roce 1917 a během své kariéry dosáhl mnoha úspěchů, které ho katapultovaly na vrchol dostihového světa.


Tento výjimečný kůň byl známý svou ohromnou sílou, rychlostí a vytrvalostí, což ho činilo neohroženým soupeřem na jakémkoli typu tratě. Jeho schopnost překonávat soupeře s hrdinstvím a elegancí ho učinila jedním z nejdominantnějších koní své doby. Jeho jméno je spojeno s mnoha vítězstvími na prestižních dostizích, což ho učinilo legendou dostihového světa.


Man O' War nejenomže exceloval na dostizích, ale také se stal symbolem síly, odhodlání a nezdolného ducha. Jeho výjimečné výkony na tratích ho katapultovaly mezi legendy dostihového světa a jeho jméno je stále respektováno a uznáváno jako jedno z největších jmen v historii tohoto sportu.


Figurka koně Man O' Wara představuje vzácný artefakt, který připomíná jednoho z nejvýznamnějších koní v historii dostihového sportu. Pro sběratele a milovníky dostihů je tato figurka ceněným kouskem, který umožňuje zachovat a ctít památku na jednoho z nejlepších koní všech dob. Je to symbol jeho vynikajícího dědictví, síly a nezdolného ducha, který zůstává inspirovat generace po celém světě.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA MAN O WAR ATLAS ATL-4652113

Vhodné pro děti od
+14
Délka
13x8,5x16
Druh
figurky

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články