NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA DENMAN ATLAS ATL-4652131

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652131.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652131
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Denman.


Kůň Denman je jedním z nejuznávanějších dostihových koní světa, jehož úspěchy a charisma ho učinily ikonou dostihového sportu. Narodil se v roce 2000 a během své kariéry získal mnoho fanoušků po celém světě. Jeho jméno je spojeno s mnoha vítězstvími a památnými vystoupeními na nejprestižnějších dostizích.


Kůň Denman byl známý svou ohromnou sílou a vytrvalostí, což ho činilo těžkým soupeřem na jakémkoli terénu. Jeho schopnost rychle reagovat a překonávat překážky ho činily vynikajícím dostihovým koněm, který se dokázal prosadit i v nejnáročnějších podmínkách. Jeho styl běhu byl impozantní a jeho síla na trati byla často přirovnávána k nezastavitelné síle přírodních živlů.


Jeho vítězství na nejprestižnějších dostizích, jako je Cheltenham Gold Cup, ho katapultovala na vrchol dostihového světa a jeho jméno se stalo synonymem pro vítězství a úspěch. Denmanova popularita přesahovala hranice dostihového sportu a stal se ikonou pro fanoušky a milovníky koní po celém světě.


I přes svou sílu a dominantní postavení na tratích byl Denman známý také svou charakteristickou osobností. Byl inteligentní, odhodlaný a měl v sobě ohromnou vůli k vítězství, což ho činilo nejenom skvělým sportovcem, ale také nezapomenutelnou osobností dostihového světa.


Figurka koně Denman z edice Nejlepších koní světa, je nejenom vzpomínkou na jeho úžasnou kariéru, ale také symbolem jeho síly, odhodlání a charisma. Pro fanoušky dostihů je tato figurka cennou památkou na jednoho z největších koní v historii tohoto sportu a připomínkou jeho nezapomenutelného dědictví.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA DENMAN ATLAS ATL-4652131

Délka
16,5x6,5x16
Vhodné pro děti od
+14
Druh
figurky

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články