NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA NATIVE DANCER ATLAS ATL-4652118

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652118.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652118
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Native Dancer.


Kůň Native Dancer, často přezdívaný jako "Gray Ghost" (Šedý duch), byl výjimečným dostihovým koněm, jehož kariéra a vliv na dostihový svět jsou nepopiratelné. Narodil se v roce 1950 a během své kariéry se stal jedním z nejvýznamnějších koní v historii tohoto sportu.


Jeho šedá barva srsti, spolu s jeho charismatem a výjimečnými výkony na dostizích, mu vynesly přezdívku "Gray Ghost". Jeho styl běhu byl elegantní a dynamický, a jeho schopnost překonávat soupeře ho katapultovala mezi legendy dostihového světa. Jeho síla, rychlost a vytrvalost ho činily těžkým soupeřem na jakémkoli typu tratě.


Native Dancer dosáhl mnoha úspěchů na dostizích, včetně vítězství ve slavných dostihových událostech jako byly Preakness Stakes a Belmont Stakes. Jeho výkony na tratích ho učinily jedním z nejuznávanějších a nejrespektovanějších koní své doby.


Kromě svých sportovních úspěchů se Native Dancer stal také ikonou a inspirací pro mnoho lidí po celém světě. Jeho charisma a osobnost ho učinily oblíbeným nejenom mezi fanoušky dostihů, ale také mezi lidmi mimo dostihový svět.


Figurka koně Native Dancer představuje významnou památku na jeho úžasnou kariéru a symbolizuje jeho nezaměnitelné dědictví v dostihovém světě. Pro sběratele a vášnivé fanoušky dostihů je tato figurka ceněným artefaktem, který zachycuje sílu, odhodlání a jedinečnost jednoho z nejvýznamnějších koní v historii tohoto sportu.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA NATIVE DANCER ATLAS ATL-4652118

Délka
13x7,5x16
Druh
figurky
Vhodné pro děti od
+14

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články