NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA QUASHED ATLAS ATL-4652119

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652119.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652119
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Quashed.


Figurka koně Quashed z edice nejlepší koně světa. Kůň Quashed je považován za jednoho z nejlepších koní světa, a to zejména v oblasti dostihů. Jeho jméno je spojováno s řadou vítězství a úspěchů na dostizích, což ho činí legendou mezi dostihovými koni. Quashed nebyl pouze výjimečným atletem, ale také symbolizoval spojení mezi jezdcem a koněm, které je pro dostihový sport klíčové. Jeho schopnost rychle reagovat, vytrvalost a odhodlání ho činily neodolatelným pro fanoušky dostihů po celém světě. Jeho kariéra je často studována a analyzována, aby se porozumělo, co dělá koně jako Quashed tak výjimečnými.


Quashedova popularita vynesla jeho jméno na vrchol dostihového světa a stal se inspirací pro mnoho jezdců a trenérů. Jeho úspěchy na tratích se staly legendárními a příběhy o jeho vítězstvích se předávají mezi fanoušky dostihů s úctou a obdivem. Jeho jméno je spojováno s prestižními dostihovými událostmi a jeho výkony jsou často porovnávány s jinými slavnými koněmi v historii dostihů.


Quashed nejenom že exceloval na dostizích, ale také pomohl popularizovat tento sport a přilákal nové fanoušky. Jeho kariéra a úspěchy přispěly k růstu zájmu o dostihový sport a zvýšily jeho prestiž a úroveň konkurence. Jeho jméno je pevně zapsáno v historii dostihových koní a jeho dědictví žije dál prostřednictvím příběhů a vzpomínek na jeho úspěchy.


I po ukončení své aktivní kariéry zůstává Quashed ikonou a inspirací pro milovníky dostihů po celém světě. Jeho jméno je stále respektováno a uznáváno jako jedno z největších jmen v historii tohoto sportu. Quashedova doba na dostizích může být již minulostí, ale jeho odkaz a vliv trvají dál jako inspirace pro další generace jezdců a koní.


Nyní můžete mít koně Quashed doma jako zmenšenou figurku ze sběratelské edice Nejlepší koně světa.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA QUASHED ATLAS ATL-4652119

Délka
13x8,5x18
Druh
figurky
Vhodné pro děti od
+14

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články