NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA SEA THE STARS ATLAS ATL-4652117

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652117.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652117
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Sea The Stars.


Sea the Stars je jedním z nejvýznamnějších a nejúspěšnějších dostihových koní v moderní éře, jehož kariéra a úspěchy ho katapultovaly na vrchol dostihového světa. Narodil se v roce 2006 a během své kariéry se stal symbolem excelence a dominace na dostizích.


Tento výjimečný kůň byl známý svou mimořádnou rychlostí, vytrvalostí a odhodláním, což ho činilo těžkým soupeřem na jakémkoli typu tratě. Jeho schopnost překonat soupeře s úžasnou elegancí a lehkostí ho učinila jedním z nejdominantnějších koní své doby. Jeho jméno je spojeno s mnoha vítězstvími na prestižních dostizích, jako je Prix de l'Arc de Triomphe, který vyhrál jako tříletý, což je výjimečný úspěch.


Sea the Stars nebyl pouze výjimečným sportovcem, ale také symbolem síly, odhodlání a charisma. Jeho charismatická osobnost a elegantní styl běhu ho učinily oblíbeným nejenom mezi fanoušky dostihů, ale také mezi lidmi po celém světě. Jeho úspěchy na dostizích ho katapultovaly mezi legendy dostihového světa a jeho jméno je stále respektováno jako jedno z největších jmen v historii tohoto sportu.


Figurka Sea the Stars je ceněným artefaktem, který připomíná jednoho z nejvýznamnějších koní v historii dostihového světa. Pro fanoušky dostihů představuje tato figurka vzácnou památku na jeho úžasnou kariéru a symbolizuje jeho nezapomenutelné dědictví. Je to ceněný kousek, který si můžou sběratelé i milovníci koní zakoupit jako vzpomínku na jednoho z největších šampionů, jakými Sea the Stars bezesporu byl.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA SEA THE STARS ATLAS ATL-4652117

Délka
14x5x17,5
Druh
figurky
Vhodné pro děti od
+14

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články