NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA SEATTLE SLEW ATLAS ATL-4652120

https://www.svet-modelu.cz/fotocache/bigorig/ATL-4652120.jpg
Novinka
Výrobce
ATLAS
Kód
ATL-4652120
Dostupnost
Skladem - odesíláme ihned
Naše cena s DPH
249,01 Kč/ks
ks

Popis

Figurka koně Seattle Slew.


Seattle Slew je jedním z nejvýznamnějších dostihových koní v historii, jehož kariéra a výkony zanechaly nezaměnitelnou stopu v dostihovém světě. Narodil se v roce 1974 a během své kariéry dosáhl mnoha úspěchů, které ho katapultovaly na vrchol dostihového sportu.


Tento výjimečný kůň byl známý svou výjimečnou rychlostí a vytrvalostí, což ho činilo těžkým soupeřem na jakémkoli typu tratě. Jeho schopnost překonávat soupeře a dosáhnout cíle ho učinila jedním z nejdominantnějších koní své doby. Jeho úspěchy na dostizích, včetně vítězství ve slavném Triple Crown, z něj učinily legendu dostihového světa.


Seattle Slew nebyl pouze vynikajícím sportovcem, ale také symbolem síly, odhodlání a charisma. Jeho osobnost a výkony přitahovaly fanoušky po celém světě a jeho jméno je stále respektováno jako jedno z největších jmen v historii dostihů.


Figurka koně Seattle Slew je vzácnou památkou na jeho úžasnou kariéru a připomínkou jeho nezaměnitelného dědictví v dostihovém světě. Pro fanoušky dostihů je tato figurka cennou sběratelskou položkou, která symbolizuje sílu, odhodlání a úspěch jednoho z největších koní v historii tohoto sportu.


Parametry

Parametry produktu  NEJLEPŠÍ KONĚ SVĚTA SEATTLE SLEW ATLAS ATL-4652120

Druh
figurky
Vhodné pro děti od
+14
Délka
13x7,5x18,7

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články